СИНДРОМ НАВЧЕНОЇ БЕЗПОРАДНОСТІ ДЕРЖАВНОЇ ТА КИЇВСЬКОЇ ВЛАДИ


23 серпня 2015 року. У Києві оптові валюткі працюють по повному «безпредєлу». Немає жодних документів, повне беззаконня. Міліція заявляє про свою абсолютну безпорадність.

Тіньовий обіг обміну валют стрімко зростає. Контрольовані корумпованою владою тіньові валютні обмінники множаться, як гриби після рясного дощу. Є всі підстави вважати, що йде широкомасштабне фінансування російських агресорів на Донбасі.

Ця діяльність йде сьогодні, йде зараз і буде йти завтра, якщо її не зупинити. Судячи з усього нинішня влада не бажає відмовитися від своїх кривавих джерел доходу. Це просто ганьба, коли у День Державного Прапора і на День Незалежності у Києві відкрито процвітає корупція, неспинно йде фінансування антидержавної діяльності. Чому Україна знищується сьогодні і зараз зсередини, у столиці!

PS. Вивчена безпорадність — стан людини або тварини, в якому вона навчилася поводитися безпорадно, навіть якщо з’являється можливість покращення ситуації після зникнення шкідливих обставин, в які людина чи тварина були поставлені. Згідно з теорією вивченої безпорадності, значні депресивні розлади та пов’язані психічні хвороби спричиняються відсутністю контролю над результатами ситуації, в яку людина потрапила. Автором поняття був американський психолог Мартін Селігман.

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте